Hem

tisdag 14 maj 2013

Trädgård i vårskrud

vårblommning

De första stora tulpanerna börjar visa färg. Jag tycker om att se när de skjuter i höjden ur de annars låga vårrabatterna. De skiljer sig markant från de tidigare vårblommorna som är betydligt försiktigare.

vita tulpaner

Jag njuter av vårkänslan i trädgården. Fast idag är det ruggigt kallt. Både vantar och mössa åkte på under morgonpromenaden.

vårblomning

I kylan håller sig vårblomningen vacker länge och den utvecklas i lagom tempo. Nu väntar jag på att fler tulpaner ska visa sina härliga färger.5 kommentarer:

 1. Åhh,kikar in som ny och klev in i våren vilka blommor.. här i Norra Polcirkeln får jag vänta någon vecka på blommorna.. Men vilken trädgård, du har nog de gröna du.Nåväl kikar vidare lämnar ett spår och hoppas du vill göra detsamma:)

  SvaraRadera
 2. Så vackert med alla blommor!
  Jag får en sådan frid av dina foton// F

  SvaraRadera
 3. Som att titta in i Tasha Tudors trädgård! Alla lökväxter, stenmuren och den tidlösa känslan... är hänförd minst sagt.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Hej Carolin
  Allt är som Anna V skriver som hos Tasha Tudors trädgård!
  Det känns som om allt har varit så länge länge fast det kanske inte är så.
  Maria :)

  SvaraRadera
 5. Hej allihop!
  Va fint ni skriver, ni gör mig verkligen glad!
  Tasha är min trädgårdsförebild på många sätt och att ni får den känslan
  av mina bilder känns helt fantastiskt :)

  Ha det så gott! / Carolin

  SvaraRadera