Hem

lördag 11 maj 2013

Det våras

pingstlilja narcissus poeticus
Poetnarciss Narcissus poeticus

Det våras och spirar i varje vrå. Som vi har längtat efter värmen men ändå kan jag inte låta bli att hoppas och hålla tummarna för att det inte ska bli för varmt. Jag menar så varmt att lökväxterna hinner blomma över på ett litet naffs. De första ruggarna pingstliljor har slagit ut på de varmaste platserna i trädgården. De är något av det finaste jag vet.3 kommentarer:

 1. Så vackert. Doften från en äkta gammeldags pingstlilja är svårslagen. Här hos mig i malmö svischar det på och våren är faktiskt slut vill jag påstå - nu är det försommar.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Jättefina bilder. Gillar Balkansippor väldigt mycket. Underbart litet Muminhus i bakgrunden. Kraaaam Pia

  SvaraRadera
 3. Trevlig helg / Eva :)

  SvaraRadera